април 18, 2024

Йовита Георгиева, първата подгласничка на Тамара: Гласуването трябва да е явно! (Вижте какво каза избраницата на журито)

https://kliuki.net/kliuki/yovita-georgieva-parvata-podglasnichka-na-tamara-glasuvaneto-tryabva-da-e-yavno-vizhte-kakvo-kaza-izbranicata-na-zhurito/153406 Kliuki.net
Йовита Георгиева, първата подгласничка на Тамара: Гласуването трябва да е явно! (Вижте какво каза избраницата на журито)

Йовита Георгиева за първи път коментира скандалния избор на Тамара ГеоргиеваЙовита Георгиева е получила най-много гласове от журито, а остана втора

Йовита Георгиева, първата подгласничка на Мис България 2017 Тамара Георгиева, проговори за първи път след скандалния избор на софиянката. Която вече всички наричат Мис Баба Яга. Красивата бургазлийка остана втора, въпреки, че се оказа, че журито масово е посочило точно за победителка. В крайна сметка обаче, незнайно как, Тамара се окичи с короната. Красивата брюнетка прие второто място с високо вдигната глава. Йовита, която цялата страна определи за пъти по-красива от носителката на короната Тамара Георгиева, заяви пред колегите от БНР Бургас, че за нея самото преживяване е незабравима победа. Йовита Геогиева„За мен представянето ми е победа, защото аз се представих достойно и за мен конкурса ще е незабравимо преживяване. Има жури, което избира първото място и след като те така са решили така ще бъде! Прочетох много лоши коментари за Тамара и не мисля, че една жена заслужава да чуе подобни грозни думи. Всяка жена според мен е красива сама по себе си! Винаги може да има някакви съмнения, но аз отидох на тази сцена за да се забавлявам и мисля, че представих достойно себе си и Бургас!“, каза Йовита. Според нея гласуването на такъв конкурс трябва да бъде явно, за да е ясно кой за кого е гласувал. Красивото бургаско момиче разказа, че конкурса е преминал в три тура – с рокли, бански и официални тоалети . Темата във визитките на участничките е била „Социални мрежи – реалност или илюзия“. Йовита Георгиева се занимава професионално със спортни танци – активен състезател е и тренира малки деца. Иска да продължи да се развива в тази област. Бургазлийката ще представи страната ни на международния конкурс за красота Мис Глоуб, който ще се проведе през следващата година, предават от Блиц.