Йелена Карлеуша стана клонинг на Камелия (Снимки + Омръзна ли й да копира Андреа?)

Гласувайте за статията

Йелена Карлеуша стана клонинг на Камелия, скъса с имиджа на Андреа

Йелена Карлеуша не е известна само с това, че е известна. Сръбската певица с балкански темперамент и огнен глас, без съмнение е една от най-известните звезди в съседна Сърбия. Но въпреки огромната си популярност заради музиката която прави, Йелена е по-популярна най-вече със скандалите в които се забърква. И с маниера си да копира различни световни звезди.

Певицата напоследък обаче е зарязала имиджа си на изкусителна блондинка, с който доста успешно копираше Андреа. Прическата и гримът им бяха толкова еднакви, че дори феновете на любимата на Кобрата, трудно ги различаваха. При това Йелена беше категорична, че колежката й подражава на нея, а не обратното. За Андреа обаче подражанието на една сръбска звезда бе голям комплимент, затова и тя благородно замълча. И не отговори на нападките на колежката си.

Сега обаче Андреа явно вече не е актуална и дойде ред на Камелия. Йелена си изправи косите, пусна се с опушен грим и нахлузи каубойска шапка като родната дива. Разликата между бившата кралица на красотата и сръбската й колежка обаче е само в избора на тоалет. И в дързостта. Камелия би била доста по-скандална и дръзка, когато реши да се издокара като каубойка, за разлика от Карлеуша. Която все пак реши да не показва прекалено много от себе си.

Йелена Карлеуша и Камелия като сестри сн. Инстаграм

Йелена Карлеуша и Камелия като сестри сн. Инстаграм

Карлеуша по принцип не е известна като свенлива личност и определено не може да се каже, че е от скромните. Напоследък обаче певицата се изявява предимно по-умерено, което доста смущава феновете й. Дали причината са подрастващите й наследнички или семейството й я е задължило да ограничи изявите си, не е ясно. Факт е обаче, че несравним е обхванал звездата поне що се отнася до изявите й пред камерите. Що се отнася до конфликтите с колегите си – там равна няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар