Йелена Джокович роди момиченце (Вижте как Ноле позлати принцесата си)

Гласувайте за статията

Йелена Джокович даде живот на второто си дете, момиченцето се роди със златна лъжичка в устата

Йелена Джокович дари сръбския тенисист Ноле с второ дете. Бебето се роди миналата събота вечерта в Монте Кароло където семейството има дом. Още с раждането си малката принцеса, която кръстиха с хубавото име Тара е станала милионерка.

Йелена Джокович месец преди да роди

Новак Джокович, който е смятан за един от най-добрите тенисисти в света веднага е отворил сметка на името на дъщеря си за 1 милион евро. С парите момиченцето ще може да разполага като навърши 18 години. Една проста сметка показва, че когато стане на 18 Тара Джокович ще разполага с 1,45 милиона евро подарени й от нейния баща шампион.

Със същата сума ще може да борави и  брат й Стефан. Когато той се роди преди три години родителите му отвориха и на него сметка, предават от електронното издание kanal5.com.

Ноле с сина си Стефан

Сръбският тенисист Новак Джокович до сега от наградни фондове има заработени 93 милиона долара. Цялото му богатство пък е оценено на 150 милиона долара.Така, че за него не представлява никаква трудност да глези децата и красивата си съпруга Йелена като кралски особи.

Както стана известно Ноле няма да има участия на турнири до края на годината. Сърбина получи контузия на лакътя на ръката си и се отказа от турнирите. Затова пък ще е близо до семейството си, което ще има нужда от него. За щастие неочакваната отпуска, която тенисистът си взе заради здравословното си състояние съвпада с раждането на малката му принцесата Тара.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар