И Теодора напуска „Ара“ след скандалите с Алисия: Оставам в САЩ

Гласувайте за статията

Фолк певицата Теодора напуска „Ара“, няма да се връща след скандалите

Теодора е поредната звезда на „Ара мюзик“, която напуска компанията. Изпълнителката все още е в майчинство, след като роди дъщеря си, но сподели пред репортери, че няма никакво намерение да се връща в България. Още повече, че след скандалите в „Ара“ заради Алисия, явно не вижда бъдещето си у нас.

Фолкзвездата бе сред най-успешните изпълнителки на компанията, но малко по малко започна да залязва. Докато бе обвързана с продуцента Ненчо Касъмов кариерата й беше във възход, но след раздялата им и тя се оказа в листата на звездите, стоящи в сянката на Алисия.

Теодора остава в САЩ, напуска Ара, след екшъните с Алисия

Теодора остава в САЩ, напуска Ара, след екшъните с Алисия сн. Булфото

Изпълнителката нито веднъж не каза лоша дума срещу колегите или продуцентите си, но майчинството се оказа идеалната възможност да се измъкне от бурята във фирмата и да си подреди живота далеч от България. С новия си мъж и красивото дете, което има, Теодора няма никакви планове да се връща в страната, пише „Стори“.

Тя сподели, че няма нищо вярно в историите за мъжа й Иво и отрече той да е женен. „Просто не иска да се показва в общественото пространство и да става публична личност“ заяви лаконично тя.

Теодора разкрива още, че в Америка живее близо до Сан Франциско и се радва на изключително спокоен живот. „Живеем добре, напълно нормално. Тук условията са страхотни“, разкрива още тя.

Певицата допълва, че няма изгледи скоро да се завърне в България, тъй като дъщеря й е много малка, а мъжът й  е изключително ангажиран. Из музикалните среди обаче вече шушукат, че най-вероятно ще се установи в САЩ и ще гради там кариера като певица, вместо да възражда старата си тук.

С оттеглянето на Теодора, „Ара“остава наистина само с Алисия, но както се говори, певицата също планира да напусне компанията и евентуално да се премести в Пайнер. След като всичките й по-известни колежки напуснаха, фолк звездата остана единствена фаворитка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар