И синът на Анджелина Джоли я изостави (Вижте защо Мадокс Пит напуска семейството)

Гласувайте за статията

Синът на Анджелина Джоли я изоставя, мести се в Южна Корея

Анджелина Джоли е в депресия. И то с основание. Най-големият син на актрисата напуска семейното гнездо. А колкото и да е горда майка му, също така тъгува, че вече няма да е до нея.

18-годишния Мадокс стана пълнолетен и заминава след месец, за да учи в университета в Сеул. Момчето, което е родено в Камбоджа, бе първото осиновено дете от Анджелина Джоли. Актрисата не крие, че се гордее с успехите му, но също така е и малко депресирана, че синът й си отива от нея. При все това тя е тази, която го подкрепи и обиколи с него учебни заведения в цял свят, за да избере най-доброто.

Мадокс ще учи биохимия в Сеул, а Анджи е във възторг от избора му. Както е известно, тя се надяваше той да поеме продуцентската й компания, но младежът реши да завърши висше, преди да се захване със семейния бизнес. Отношенията му с Брад Пит остават все така враждебни, което обяснява и защо актьорът не се включи в пожеланията или партито за рождения му ден.

Междувременно Анджелина е малко разстроена и от друг факт — дъщеря й Шайло се премести да живее при баща си. Момичето заяви, че не иска да се разделя с татко си. И дезертира от семейния дом, за да е с другия си родител. Брад и Анджи решиха да не правят драма от това и актрисата отстъпи. Още повече, че и останалите й деца ще бъдат с баща си до края на лятото, пише makfax.com.

Анджелина Джоли се разделя със сина си сн. You Tube

Анджелина Джоли се разделя със сина си сн. You Tube

Мадокс е първото осиновено дете на звездата. Той е роден в Камбоджа, а Брад официално го осинови през 2006 година. Тогава той заяви, че ще осинови и другите деца на актрисата — Захара и Пакс, след като двамата решиха да имат и биологични.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар