И Парис Хилтън я уволняват

Гласувайте за статията

Да не мислите, че само обикновените хора страдат от подобни неблагополучия – известните също биват уволнявани!

И Парис Хилтън я уволняват

И Парис Хилтън я уволняват

Наследницата на хотелиерската империя „Хилтън“ Парис, бе уволнена от мотоциклетния отбор, който носи нейното име. Причината е, че блондинката не изпълнявала условията по договора си. Тимът на звездата очаквано носи името Paris Hilton Racing и бе представен в края на 2010 г.

Според контракта основно задължение на мацката беше да посещава повечето, стартове в шампионата на 125-кубиковите машини. Хилтън не го направи, като отиде единствено на Гран при на Каталуня. Тогава милионерската наследничка лично застана на стартовата решетка, за да пожелае успех на пилотите си Серхио Гадеа и Маверик Виналес. „Обичам мотоциклети, дори сега ще си взимам един и ще тренирам – заяви Парис. – Пилотите ми са невероятни. Особено Маверик, който победи във Франция. Много обичам всичките си състезатели.“ След този старт, който беше в началото на юни, Парис така и не се вясна повече на пистата. Хората в екипа вдигнаха ръце От капризната наследничка след многобройни опити да я накара отново да посети някоя от надпреварите, съобщава авторитетния всекидневник „България Днес“.

В крайна сметка решиха да бият шута на Парис, като още не е ясно дали тимът ще продължи да носи нейното име.

Хилтън е известна в спортните среди с краткотрайния си флирт със звездата на „Рсал“ (Мадрид) Кристиано Роналдо. Двамата имаха връзка през лятото на 2009 г. Тогава футболистът изкара почивката си в Америка. Парис си нравеше планове да се пренесе при португалеца в Европа, но гой бързо й би шута.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар