И новата на Брад Пит копие на Анджелина (Вижте по какво си приличат)

Гласувайте за статията

Новата на Брад Пит досущ прилича на Анджелина Джоли, актьорът хлътна по копие на бившата си

Брад Пит колкото да му се иска да забрави Анджелина Джоли едва ли ще може. Новата му любима Нери Оксман, която е професор и няма нищо общо с холивудските звезди и шоу бизнеса има същия вкус и стил като актрисата. Която успя да разбие напълно сърцето на съпруга си.

Освен, че двете красиви дами имат еднакъв вкус да харесват един и същи тип мъже се оказва, че и модния им стил не се различава много.

След като се заговори в пресата, че Нери и холивудския актьор се срещат професорката предизвика засилен интерес сред папараците.

Тя бе засечена на влизане в дома си, който се намира в Кеймбридж, Масачузет във стил, в който не веднъж сме виждали Джоли. И даже се смята, че тоалетът е емблематичен за бившата на Пит.

Нери Оксман бе щракната от бдителните фотографи, които я дебнат по петите в екстравагантни черни дрехи. Състоящи се от прилепнал по тялото панталон, черен тюрбан на главата и тъмни очила.  Дори доста слабата фигура на Оксман напомня за крехката Анджелина Джоли, предават от електронното македонско издание за светски новини crnobelo.com.

От снимките, които се видяха в мрежата можем да установим, че приликата между двете красавици наистина е поразителна.

Вижте в галерията снимките на двете дами и сами решете на коя от тях по й прилича да носи черно?

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар