И Марая на Мария се окичи с Шанел (Глезят я с бутикови дрехи и чанти)

Гласувайте за статията

Марая на Мария блесна с маркови дрехи във Фейсбук

Марая е сред най-скъпо струващите деца в България. Претенциозната й майка я глези непрекъснато с най скъпите бутикови дрехи и аксесоари към

Марая е сред най-скъпо струващите деца в България

Марая е сред най-скъпо струващите деца в България

тях. Самата Мария не спира да се хвали с порасналата си дъщеричка, като редовно пуска нейни снимки в социалната мрежа.

Последните фотоси,които Мара постна в мрежата са пак на Марая, облечена по последна мода със световноизвестната френска марка Шанел. Малката принцеса на мама гордо позира на снимките и радва щастливата си родителка. Фолк певицата избира и за Марая световни марки, не само себе облича подобаващо.

Мария не спира да се хвали с порасналата си дъщеричка

Мария не спира да се хвали с порасналата си дъщеричка

Марая винаги е правила впечатление с перфектното си облекло и се различава много от своите връстници, че умее да пази дрехите си, а не като повечето от тях да ги цапа или къса по време на игра.

Мария Гущерова не жали средства за любимата си щерка и й осигурява винаги най-доброто, което е възможно. Фолк певицата едва ли може да забрави собственото си детство, изпълнено с лишения, които е принудена да търпи.

Освен за тоалети на Марая, Миньончето не жали средства и за образованието на наследничката си. Тази година тя завърши първи клас в Италианския лицей в Горна Баня, където се учат повечето деца на светския елит. Само раницата на Марая, която й е подарък от Християн Гущеров струва 5 стотака, но пък малката щастливка заслужава, защото е много любознателна дори задмина майка си по знания.

Някои от потребителите негодуват, че подобни харчове са проява на изхвърляне и говорят за лош вкус, тъй като дете на нейната възраст едва ли оценява парите и с каква марка дрехи и аксесоари се облича.

Други пък се радват, че от малка Марая е възпитана да цени красивото и това ще й се отрази положително по-късно, когато сама започне да подбира тоалетите си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар