И Кейт Мидълтън смразена с брат си (Какво раздели херцогинята със семейството й?)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън смразена с брат си, Джейм с месеци не общувал с нея

Не само Меган Маркъл има проблеми с роднините. Кейт Мидълтън има братовчедка, която обича да танцува в нощни клубове за пари, а брат й Джеймс от известно време въобще не общува с нея. В последно време отношенията между херцогинята на Кеймбридж и семейството й изглеждат смразени, тъй като близките й почти не се появяват на кралски събирания, а и не са забелязвани около двореца Кенсингтън.

Оказа се, че за това си има причина. По-малкият брат на Кейт и Пипа – Джеймс Мидълтън имал проблеми и дори отказвал да общува със сестра си. След серия финансови и психически сривове, младият мъж призна, че има синдром на дефицит на вниманието и това пречи на работата му. Отделно, цялата истерия около сестра му, му се отразила крайно негативно и той се смразил с нея. Затова и от известно време насам двамата почти не си говорят.

Джеймс Мидълтън призна, че заради проблемите си се е скарал с всички членове на семейството. Но за щастие, този етап от живота му е започнал да отминава. Въпреки това той продължава да е в сложни отношения с близките си, като продължава да избягва срещите със сестра си Катрин, пише „Пийпъл“.

Една от причините за неговото дистанциране, както и на останалите от фамилията, е раждането на бебето на Пипа Мидълтън. Сестрата на Кейт също имала нужда от подкрепата на близките си, затова родителите им насочили помощта си към нея. Отделно, семейството й също съпреживя скандалите на Меган Маркъл и роднините й. Затова преценили, че колкото по-малко се въртят около Уилям и Кейт, толкова по-малко скандали ще има свързани с тях.

Кейт Мидълтън отчуждена от семейството си, смрази се най-вече с брат си, сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън отчуждена от семейството си, смрази се най-вече с брат си, сн. Инстаграм

Самата Кейт неохотно признала в тесен кръг, че близките й никак не са щастливи от публичността около нея. И предпочели да стоят настрани, за да не привличат излишно внимание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар