И Икебаната попиля Преслава: Ама каква певица е тя?!

И Икебаната попиля Преслава: Ама каква певица е тя?!
5 (100%) 2 votes

Икебаната попиля Преслава в „Папараци”, не ставала за певици

Икебаната продължи кампанията срещу Преслава, която се води последните няколко седмици. Изпълнителката е обект на жлъчни коментари не само от колегите си в попфолка, но и от естрадата. „Ама каква певица е Преслава?! Нито има хубав глас, нито може да пее на живо. Всичко е пластика и плейбек”, заяви музикантът.

В интервюто с Кристина Патрашкова, той заяви още, че изпълнителката ни най-малко няма поводи за гордост или възхищение. Всъщност било точно обратното—фолк звездата изобщо не ставала за певица и нямало смисъл да се напъва да пее.

„Преслава е лансирана като звезда, не е никаква звезда. Нито пък колежките й. Всички говорят по един начин, пеят по един начин и изглеждат по един начин. Нищо различно, никаква индивидуалност. Абсолютно еднакви са ми”, казва още той.

Той не пропусна да заяви, че за него е абсолютно безумие да се плащат толкова пари на изпълнителките, както и че в действителност, ако им се наложи да пеят на живот, няма да могат да се справят със задачата.
Преслава просто изглежда добре и е лансирана като певица. Иначе не е нищо повече от хубаво момиче с глас”, заяви още той.

Икебаната заяви още, че нито Мария Илиева, нито Поли Генова, или Графа могат да се хвалят, че са успели сами, а още по-малко, че наистина са големи звезди. Той не спести и критиките си към Поли Генова като участничка в „Евровизия”.

Война между Преслава и естрадата? И Икебаната я нападна

Война между Преслава и естрадата? И Икебаната я нападна

„Тя няма нито опита, нито таланта. Ако искаме да спечелим „Евровизия“, трябва да изпратим голямо име. Ами поканете Лили Иванова, Маргарита Хранова, Васил Найденов, Орлин Горанов–някой, който е познат и успял в Европа” негодува Икебаната. Деян Неделчев сподели още, че според него тези псевдозвезди, които в момента се изявяват в чалгата скоро ще залязат. „Те са лансирани, но всичко е до време. Попфолкът е, бил е, и винаги ще си остане кръчмарска музика. И каквото и да правят, няма да излязат от клишето”, категоричен беше той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар