И Емануела си оперира носа (Фолкаджийката легна под ножа в Турция – Подробности)

Гласувайте за статията

Жертва на ринопластиката стана и Емануела

Модата на новите носове явно заля тотално и чалга бранша. Последното включване от там направи Емануела, която също си оперира носа. Макар при нея да липсваше сериозна необходимост от хирургическа намеса, все пак и тя не се поколеба да си клъцне „проблемния“ орган. Изборът ѝ на доктор също е показателен. Фолкаджийката избра да се разкраси при същия лекар, който докара нова визия и на Камелия, и на Силвия Кацарова.

И Емануела легна под ножа...

И Емануела легна под ножа…
Снимка: hotarena.net

Интервенцията е извършена в Турция. За целта в началото на месец октомври певицата отпрашва за южната ни съседка. Компания ѝ прави моделката Гери Райчевска. Самата Райчевска също е ползвала услугите на въпросния специалист, само че нейната операция се случва преди няколко години. Емануела пък предприема сериозната крачка и поне за известно време съвсем се изгубва от социалните мрежи.

Въпреки че в последните месеци фолкаджийката не спира да демонстрира онлайн активност, явно операцията е изисквала цялото ѝ внимание. Затова и последното ѝ включване в мрежата е от 30 септември, пише още hotarena.net, позовавайки се на „Телеграф“. Разбира се, интервенцията вероятно е била съвсем успешна и певицата много скоро ще демонстрира новата си визия в пълния си блясък.

След като Алекс и Дани Петканови тушираха аудиторията с ринопластиките си, явно дойде моментът Емануела да им отнеме славата. Колежките ѝ в бранша вече са тунинговани изцяло, макар и все още да отнасят куп негативи за клъцнатите си носове. Най-фрапантният случай определено бе на Преслава, която дори изгуби много фенове заради решението да си смени физиономията. Въпреки напъните си да влезе в редиците на съвършените, певицата по-скоро направи грешка, защото напълно изгуби идентичността си.

Алекс Петканова също търпи много критика в момента, но както се казва, възможно е и Емануела да ѝ прави компания. Поне откъм носове аудиторията си има предостатъчно избор.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар