И Емануела на нож с продуцента на Алисия (Вижте причината)

И Емануела на нож с Касъмов, продуцента на Алисия

Емануела
Напоследък на Емануела не й върви

На Емануела, която побърза да се върне към участия веднага след раждането, не й върви. Говори се, че по всяка вероятност е низвергната и умишлено изолирана от участия от продуцента си Виктор Касъмов. А той доста явно й е вдигнал мерника, откакто роди дете на богаташкия наследник Митко Динев. Решил е да си връща за връзката й със сина му Денис, макар че тя вече е в миналото.

Емануела
Зеленооката фурия на нож с продуцента на Алисия

Само да припомним, че наследникът на Касъмов-старши беше още тинейджър, осемнадесет-деветнадесет годишен, когато кака Емануела успя да се намърда в леглото му. И въпреки недоволството на близките му, той беше толкова увлечен, че дори се заговори, че ще зазвучи и сватбеният марш на Менделсон. Е, до олтара не се стигна, но още тогава отношенията между продуцента и певицата се изостриха.

По същото време Емануела имаше и неблагоразумието да се изправи срещу Алисия, любимката на продуцетите на Ара. А наскоро избухналият скандал между бившата на Ники Михайлов, Тони Стораро и Джина Стоева, доналя масло в огъня. Положението стана напечено, след като Емануела не взе „правилната” страна. Тя открито застана на страната на Стоева, на нож с работодателите си. А знаем народната мъдрост за ръката, която те храни.

Тази връзка вече е в миналото
Тази връзка вече е в миналото

И в резултат на всичко това, зеленооката фурия, доскоро една от емблематичните певици на Ара, няма достъп до по-привлекателни и платени участия и дори се е принудила да свали тарифата си от три хиляди и петстотин на две хиляди и двеста, твърдят от Hotarena.net.

Говори се, че участията й се свеждат главно до малки заведения, основно кръчми и такива с по-ниски тарифи. Продуцентите умишлено я изпращали в най-слаби и непредпочитани от другите певици райони и събития. И интересът към атрактивната и предизвикателна красавица започна да спада.

Не й стига това, ами знаем как богатата фамилия Диневи я приема, по-скоро как не я приема за снаха. А според самата Емануела това е била и причината, да се върне бързо на сцената.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.