И Дженифър Анистън жертва на Харви Уайнстийн: Почти ме преби на една премиера! (+ Още разкрития)

И Дженифър Анистън жертва на Харви Уайнстийн: Почти ме преби на една премиера! (+ Още разкрития)
2 (40%) 1 vote

Дженифър Анистън станала жертва на тормоз на Харви Уайнстийн

Актрисата Дженифър Анистън също се оплака, че е била жертва на продуцента Харви Уайнстийн. Известната холивудска дива сподели, че мачото на два пъти й е налитал. За щастие, не е била обект на попълзновенията му, а по-скоро е бил психически тормоз.

Анистън споделя, че е участвала във филм в Лондон, когато Уайнстийн я посетил. По онова време той все още е женен за дизайнерката Джорджина Чапман и се опитвал да изнуди актрисата, да носи модели на жена му, на филмовата си премиера

„Срещата беше по-скоро като нареждане. Каза ми, „Добре, ние искаме да носите модел на жена ми на червения килим“. Дрехите, които тя създава не са в мой стил, затова отказах. Но на Харви Уайнстийн не се отказва толкова лесно“, спомня си звездата.

„Той ми каза „Не, трябва да носите роклята й“. А аз отговорих: „Не, няма да я нося. В крайна сметка не облякох нейна рокля“, казва бившата съпруга на Брад Пит, пише „Дейли мейл“.
„Какво можеше да ми направи? Да ми нареди на червения килим „Ела тук и облечи тази дреха?!“, смее се Джен.

На актрисата й е смешно заради тази ситуация, но съвсем не се забавлява, когато почти я пребива по време на премиерата на друг неин филм.
„Имаше вечеря по повод премиерата. Спомням си, че седях на масата за вечеря с Клайв Оуен, нашите продуценти и един мой приятел, който седеше с мен.

И той буквално се натресе на масата ни. Блъсна стола ми и каза много грубо на приятеля ми, който стоеше до мен, „Ставай!“. Моят приятел бавно се изправи, докато аз бях в шок. А той просто го изблъска и седна. И едва не ме преби като местеше стола си до моя. Това беше такова ниво на брутално и мръсно поведение, че онемях“, спомня си актрисата.

И Дженифър Анистън жертва на Харви Уайнстийн сн. Flickr

И Дженифър Анистън жертва на Харви Уайнстийн сн. Flickr

По-късно звездата става част от движението #MeToo. И въпреки че е имала късмет да не бъде физически насилвана от продуцента, няма добри спомени от срещите си с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар