И Деси Бакърджиева чака бебе след „Откраднат живот“? (Актрисите от сериала масово забременяха)

И Деси Бакърджиева чака бебе след „Откраднат живот“? (Актрисите от сериала масово забременяха)
4 (80%) 2 votes

Деси Бакърджиева крие подозрително коремче под широки дрехи

Деси Бакърджиева, която нашумя с ролята на д-р Хинова в сериала „Откраднат живот” подозрително е наедряла, шушукат колегите й от хитовата докторска поредица и се съмняват, че актрисата е бременна за втори път.

Екипът вече има опит с бременността на други две актриси от сериала – Ралица Паскалева и Дария Симеонова, които станаха майки по време на снимките. Заради предстоящото им майчинство сценаристите промениха сюжета на сериала.

Екранната д-р Хинова обаче вече стана майка с помощта на сурогатна майка, тъй като преживя тежък аборт и остана без матка. Бременност на половинката на чепатия доц. Мазов била изключена по сценарий и вероятно до края на снимките Деси щяла да крие наедрелия си корем под по широки-дрехи.

Деси Банова

Снимка: ХотАрена

Колеги на вечно усмихнатата актриса разкриха, че Деси има дългогодишна връзка, която пази далече от светлините на прожекторите. В началото на снимките на седмия сезон тя си вързала по един червен конец против уроки и на двете ръце, затова веднага заподозрели, че има нещо съмнително в наедряването й. Актрисата има 15-годишна дъщеря Ана-Мария. Докато била бременна с нея, напълняла с цели 32 килограма.

Освен трите дами от сериала, колегата им Алекс Алексиев също се радва на ново попълнение в семейството си. Той стана татко за втори път, пише HotArena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар