И Венета Харизанова сложи силикон (Крие анорексична фигура с пластики?)

И Венета Харизанова сложи силикон (Крие анорексична фигура с пластики?)
4 (80%) 1 vote

Венета Харизанова наля форми, силикон ли сложи или напълня

Венета Харизанова, която бе започнала да мяза на анорексичка от скоро започна да си връща предишните пищни форми. Моделката, която плашеше с мършаво и изпосталяло тяло сякаш започва да прилича на нормална жена с перфектни мерки.

Харизанова, която се стопи на килограми покрай участието си в конкурса за красота „Мис Вселена” 2012 продължи с диетите й тотално окльощава. Даже близките й се уплашиха за здравето й защото кокалите й направо стърчаха и бе на крачка от тежкото хранително разстройство анорексията.

Според феновете на моделката, която я наричат българската Моника Белучи тя загуби всичкия си чар заради диетите и съсипващия хранителен режим.

Според слуховете красавицата е посегнала към силикона. Сложила си е подплънки за да прикрие анорексичната си фигура. Възползвала се е от разкрасителните процедури на съвременната пластика, за да не изглежда плашещо слаба. И поналятата й снага не е вследствие на това, че е започнала нормално да се храни.

Говори се, че уж моделката е вкарала отново в менюто си картофите, боба и граха. Но не слагала в уста никакво месо. Освен, че по веднъж на седмицата си позволявала  да консумирала пиле или риба, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

За съжаление това се оказа в сферата на фантазиите. Убийствените форми, които Венета Харизанова демонстрира в последно време са дело на майсторите на склапела. Които умело са прикрили клющавата  й фигура с пластики, клюкарстват из светските среди. То и с просто око може да се види на снимките, че краката й са прекомерно слаби.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар