Истинска красавица! Щерката на Мая и Магапаса затъмни и родните плеймейтки (Снимки)

Истинска красавица! Щерката на Мая и Магапаса затъмни и родните плеймейтки (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Щерката на Мая и Магапаса затъмни родните плеймейтки

Дъщерята на Мая и Магапаса предизвиква фурор в мрежата. Единствената наследница на двамата изпълнители вече е на 21 и се радва на огромен интерес от страна на феновете им. Красивата Кристияна още от години даваше признаци, че ще се превърне в истинска хубавица. Това е факт — дори световни топ манекенки могат да завиждат на българката за фигурата, дългите коси и големите очи, разтопили не едно мъжко сърце.

Хубавата Кристиана доскоро живееше с майка си в Лас Вегас. Заради нея баща й пък се премести в Чикаго, за да е близо и до двете. След години отдаденост на музиката и детето си, Магапа най-после срещна сродна душа, която изглежда е добре приета от цялото му семейство.

Междувременно наследницата му навърши 21 и вече пали мрежата с горещи снимки. Кристиана не пропуска възможност да покаже перфектна физика и да докаже, че камерата просто я обича.

Кристиана е единствена дъщеря на Мая и Магапаса. Макар че е родена в България, когато майка й заминава за Америка, тя също заминава с нея. През годините Магапаса многократно пътуваше до САЩ, за да бъде с дъщеря си, но накрая не издържа и сам се премести, като избра за свой дом Чикаго.

Именно Мая го подкрепя в първите дни от престоя му в САЩ, докато се установи.

Щерката на Мая и Магапаса порасна красавица сн. Фейсбук

Щерката на Мая и Магапаса порасна красавица сн. Фейсбук

Днес певицата управлява заведение във Вегас и все още от време на време пее за верните си фенове. Магапаса обаче продължава да твори, дори и без Мая до себе си. Двамата обаче се гордеят най-много не с хитовете си, а с дъщеря си Кристиана. Момичето несъмнено е взело най-доброто от гените на родителите си. И ако реши да се насочи към модата, нищо чудно скоро да я видим като лице на най-големите модни къщи в света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар