ИСТИНАТА за скандала с Валери Божинов в Италия!

Гласувайте за статията

Грандиозен скандал гръмна в Италия, сред забърканите неочаквано се оказа и Валери Божинов!

Примерен съпруг и татко днес, Валери се чуди защо го забъркват в мръсната история

Футболистът, който играе за “Верона”, е сред бившите клиенти на по*нозвездата Леа ди Лео. Горещата красавица пуска автобиографична книга, в която описва какви са ги вършили заедно с известни спортисти, актьори, певци, зам.-министър от екипа на Берлускони и даже един епископ. Божинов е във футболната група заедно със Симоне Индзаги, Марко Бориело, Франческо Коко, Лука Тони, Дала Бона и Винченцо Якуинта, информира “24 часа” с позоваване на “Ла Република”.

Издателите на Леа от “Имарт” са изнудвали всички герои на нейните спомени – да си платят, за да бъде спряна книгата. Работата здраво се размирисала и “Имарт” са привикани в съда, където ще трябва да дават показания старите приятели на по*нозвездата. Естествено – Божинов също!

Шок! Как ли се чувства горката Николета?! „Ех, архивите оживяха… от далечната 2007 година… само дето всяко нещо е с времето си и спрямо моментните обстоятелства и хора в живота ни…” Това написа младата съпруга на Валери във Facebook.
Ето каква била истината! Пак ни сервираха претоплена манджа. Светец ли е Божинов? Не е наша работа! Заради историите отпреди пет години таткото на малката Никол вероятно ще трябва да отскочи до Палермо – там на 11 декември ще бъдат разпитвани всички жертви на Леа, от които е бил искан подкуп. Вярната Николета ще го подкрепя всячески!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар