Истината за скандала между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл (Защо опитаха да скарат херцогините?)

Истината за скандала между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл (Защо опитаха да скарат херцогините?)
5 (100%) 1 vote

Скандал между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл няма, придворни опитали да скарат двете

Страхотен слух отново разтресе кралското семейство на Британия. Според мълвата двете херцогини – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са жестоко скарани и не си говорят. Причината е, че амбициозната херцогиня на Съсекс получила по-голям апартамент в двореца Кенсингтън от този на Кейт и Уилям.

Според клюката двете дами не си говорят, а освен това правели всичко възможно, за да не се виждат на официални събития. Кейт дори отказвала да се появи в обществото, само и само да не се засекат с Меган на официални събития. Борбата за популярност между двете била толкова силна, че херцогинята на Кеймбридж беснеела, че Меган е толкова топло приветствана от всички в двора, за разлика от нея.

Източници от двореца обаче разкриват друга истина.

„Има хора от вътрешния кръг на кралицата, които имат полза двете снахи да са скарани. Затова и се носят такива слухове. Няма нищо вярно в тези истории. За Кейт е облекчение да излезе за малко от прожекторите и да има поне миг спокойствие с децата. Тя е изморена от постоянното следване на камерите към нея, от непрекъснатото обсъждане и следене на всяка нейна стъпка или грешка. Затова предпочита да остави Меган в прожекторите поне за няколко седмици. За нея това е почивка, а всички слухове, че с Меган са скарани, само я карат да се смее“, разкриват още те.

След сватбата на Меган и Хари именно Кейт настояла младоженците да се преместят в съседния апартамент до нейния с Уилям и децата. И пак Кейт е човекът, предложил Меган да поеме проекта за млади стажанти в Бъкингам – кауза, толкова близка до кралицата.

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл скарани? сн. Instagram

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл скарани? сн. Instagram

Холивудска звезда и заклета домакиня

„Кейт е домошарка. Тя се чувства най-добре у дома с децата. Меган от друга страна мечтае да бъде звезда и да е под прожекторите. Кралската служба много умело се възползва от този факт. Двете прекрасно си разпределиха ролите. Кейт отлично знае колко тежи в очите на семейството и кралския двор. Та тя е бъдещата кралица на Англия. И никой не може да промени този факт. Меган от друга страна никога няма да бъде нещо повече от втората снаха и съпругата на по-малкия брат. Но семейството умело използва интереса към нея, за да повдигне рейтинга на монархията. А и покрай постоянните скандали в семейството й, тя просто отчаяно се нуждае от протекцията и защитата на кралицата. Затова й обръщат толкова внимание. Но тя си остава пионка“, разкриват още придворните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар