Истината! Очевидка разказа: Сестрата на Динко обеща пари, за да бъде очернен Джино! (Вижте пълния й разказ от първо лице)

Истината! Очевидка разказа: Сестрата на Динко обеща пари, за да бъде очернен Джино! (Вижте пълния й разказ от първо лице)
5 (100%) 1 vote

Сестрата на Динко наистина е организирала жени да излъжат, че Джино ги е завлякъл с пари

Сестрата на Динко обещавала пари от наградата му след като спечели Биг Брадър

Сестрата на Динко наистина стои зад кампанията за представяне на Джино като измамник! В предаването на Гала „На кафе“ се включи възрастна жена, която разказа, че нейна добра приятелка в Чикаго е станала свидетел на потресаващ разговор точно между сестрата на бай Ганьо от Ямбол и три други жени.

И за разлика от обвинителките на Джино, жената застана с лицето си пред камерата, а не се скри зад телефонно обаждане. Тя сподели, че приятелката й е била в заведение, а на съседната маса са били седнали сестрата на Динко и трите й познати.

„Тя започна да им обяснява, че брат й се е изложил с обвиненията си срещу Джино и трябва да изчистят имиджа му. За да може да спечели той Биг Брадър“, разказа жената в „На кафе“.

Тя навила жените да се обадят в шоуто и да излъжат, че Бианкалана ги е завлякъл с пари. Като най-нахално им обещала, че веднага щом Динко спечели риалити формата, тя ще им се отплати подобаващо за „услугата“ с парите от печалбата му.

сестрата на Динко ДжиноОчевидно госпожата не е запозната, че тази година май не се очертава да има парична награда за победителя. И участниците са само с хонорарите си.

Антон Стефанов също се усъмни в истинността на обажданията срещу Джино, изтъквайки, че една от жените си е противоречала страшно много. „Първо каза, че я е завлякъл с 20 хиляди долара, после му заяви, че крадял от хората дребни суми. 20 бона в долари дребна сума ли? Някой я е накарал да излъже и тя се оплете“, убеден е Стефанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Истината! Очевидка разказа: Сестрата на Динко обеща пари, за да бъде очернен Джино! (Вижте пълния й разказ от първо лице)”

  1. Анели

    Дек. 12. 2017

    Сценарий на Биг брадър, и то много тъп

    Reply to this comment

Добавете коментар