Истината! Меган с ултиматум към Хари: Или аз, или семейството ти! (Вижте как го изнуди да се откаже от близките си)

Истината! Меган с ултиматум към Хари: Или аз, или семейството ти! (Вижте как го изнуди да се откаже от близките си)
1 (20%) 1 vote

Меган е поставила условие на Хари, ако иска да я задържи

Много преди появата на „Мегзит“ проблемите в кралското семейство са се усещали. Източник от Бъкингамския дворец сподели с британския таблоид „Daily Mail“ нови подробности за отделянето на принц Хари и Меган Маркъл.

Според него никой в Двореца не е бил изненадан от решението на херцозите на Съсекс да предпочетат шоубизнеса пред кралските си задължения.
По думите му обаче по-нататъшното развитие на събитията наистина е било неприятна изненада за всички тях.

Меган Маркъл

Image: GETTY

„Хари се отказа от всичко – буквално от всичко. Той изгори до последно всички мостове. Що се отнася до Меган… Е, тя получи това, към което се стремеше, добавя източникът. – Двамата извървяват пътя си. Те имаха сватбата, която искаха, къщата, която искаха, офиса, парите, пътуванията. Какво повече биха могли да искат? Но те явно чувстваха, че семейството просто не може да ги издържа. Чувстваха се в капан и вярваха, че всички, включително принц Уилям, се опитват да ги отстранят.“

Източникът също така добавя пред изданието за начина, по който Хари и Меган са уведомили близките си за съдбоносното си решение. По думите му, херцозите уведомяват Елизабет II и принц Чарлз за решението да получат независимост от кралското семейство по имейл. „Всички разбираха, че Хари и Меган искат нещо различно и бяха решени да им помогнат, но не беше лесно. Проблеми със сигурността и финансирането, визите и данъците – никой от тях не бе помислил за това“, добави източникът пред изданието.

Принц Хари беше помолен да предложи някои идеи, но той го прие като семейно нежелание да помогне. Елизабет II била шокирана от случващото се, особено се възмутила от неуважението на внука си: „Кралицата не заслужава такова отношение. Лесно е да се каже: Хари и Меган сами изкопаха дупка, дори и самите да излязат. Но тяхното действие ще има последствия за бъдещите поколения.“

Затова пък, според източника, Маркъл е била доста доволна, че планът ѝ проработил. „Меган представи на съпруга си ултиматум: твоето семейство срещу мен и Арчи. Хари се надяваше, че може да прекрачи желанието си за свобода с кралското си потомство, но Меган го убеди, че няма друг начин. Тя го накара да избере.“, разказва още източникът, пише slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар