Истината! Меган и Хари трябвало да се оттеглят след сватбата си (Актрисата е тази, която отказала)

Истината! Меган и Хари трябвало да се оттеглят след сватбата си (Актрисата е тази, която отказала)
3 (60%) 1 vote

Меган и Хари трябвало да се оттеглят след сватбата, актрисата отказала

Меган и Хари трябвало да се оттеглят от кралския двор още след сватбата. Това разкриват източници от двореца, които хвърлят нова светлина върху кралските скандали. Двойката планирала да се оттегли от ангажиментите си в двора, но Меган изненадващо решила друго.

„Кралицата им предложи да се оттеглят от публичните си задължения след сватбата. За всички това изглеждаше най-логичната стъпка. Щяха да имат спокоен живот като Беатрис и Йожени, и само да се появяват от време на време за някои по-важни ангажименти и събития. Принц Хари беше съгласен и напълно го устройваше тази уговорка. Госпожа Маркъл обаче настоя да останат и да поемат повече задължения в двореца. Тя не подозираше, че всичко ще се окаже толкова трудно и ще е подложена на такъв натиск“, разкрива придворен от двореца.

Разговорите за оттеглянето на Меган и Хари са водени от обявяването на годежа. Кейт и Уилям също предупредили херцогинята, че няма да й е никак весело, но тя лекомислено пренебрегнала думите им, твърдо решена да се превърне в новата принцеса Даяна. За нещастие, не само се провали с гръм и трясък, но и предизвика сериозна монархическа криза. Елизабет успешно тушира скандала, но щетите върху имиджа на монархията бяха нанесени. А Меган отприщи куп проблеми, с които семейството тепърва ще се справя, пише „Сън“.

Кралски гаф разведе Меган и Хари сн. Инстаграм

Меган и Хари трябвало да напуснат двора още след сватбата сн. Инстаграм

В момента херцогинята се е скрила в Канада и заедно с Хари отказват всякакви изявления. Нейни приятели обаче не спират да захранват пресата с информация за личния й живот и бъдещите й планове. Баща й също не позволява Меган да бъде забравена и редовно дава скандални интервюта. А от двореца засега мълчат, надявайки се скоро бурята да отшуми. Въпреки това британците продължават да са жестоко обидени на актрисата. И я обвиняват, че е изложила кралското семейство с капризите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар