Истината лъсна! Жорж Башур напуснал Емилия от ревност (Скарали се заради Коко Динев)

Гласувайте за статията

Жорж Башур люто ревнува Емилия от бившия й, а после съжалява

Жорж Башур и Емилия скоро преживяха истинска семейна драма. Бизнесменът от ревност я напусна, но после съжали за постъпката си.

Певицата решила да отиде на 50-я юбилей на бащата на децата си и бивша нейна половинка Коко Динев, разкриват нейни колежки.  Арабинът, който сега й е съпруг и е известен като голям ревнивец не бил съгласен и с решението си Емилия жестоко го наранила.

След бурен скандал, разиграл се в зад стените на дома им фолк певицата все пак отишла на тържеството  без да се съобрази с Жорж. А той си събрал нещата и напуснал жилището, в което живеят заедно с децата си.

Жорж Башур и Емилия
Снимка: Фейсбук

Малко след това в социалната мрежа богаташът написа, че всичко си има край, като изтри снимките си с певицата. А после и целия си личен профил във Фейсбук, предават от hotnews.bg.

Явно обаче бързо е размислил и само след десетина дена той показа, че са се сдобрили като отново възстанови семейните фотоси. Все пак Коко Динев е баща на двете деца на жена му и няма нищо лошо в това двамата да поддържат добри отношения и да се уважават след раздялата.

Самата Емилия коментира случката в медиите като призна, че не е пред развод. Нито, че има някаква промяна в личния й живот. И макар да не конкретизира за какво става дума тя сподели, че Жорж Башур е имал своя „особен момент”.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар