Истината лъсна! Ето защо Мелания Тръмп мълчи за изневерите и тормоза на Доналд (Вижте как я унижава президентът)

Гласувайте за статията

Истината лъсна, Мелания Тръмп мълчи за изневерите на Доналд, за да не я зареже

Мелания Тръмп от години мълчи за поведението на съпруга си, но едва наскоро лъснаха причините за това. Не само железният предбрачен договор на двойката, но и фактът, че е от Източна Европа, карат първата дама на Америка да игнорира стоически всякакви коментари за забежките на мъжа си.

В книгата си „Нелоялен“, бившият адвокат на Тръмп — Майкъл Коен, разкрива шокиращи подробности от живота на първото семейство. Коен твърди, че Тръмп неведнъж е кръшкал на Мелания и не му пукало особено, ако тя научи за изневерите му.

„След скандала с една от любовниците му и със Сторми Даниълс, аз бях страшно притеснен за реакцията на Мелания. А на Тръмп не му пукаше. „Човече, тя няма да каже нищо. Тя е от Източна Европа. И ако не й харесва може да си тръгне. Винаги ще си намеря друга, знаеш. Това не е проблем за мен“, заявил Тръмп пред Коен.

Президентът дори настоявал пред Коен да лъже Мелания за изневерите му.“Когато ходех да говоря с нея за това и двамата разигравахме водевили. Опитвах се да кажа на първата дама, че той не е бил в мотел с поредната си държанка, а на важна бизнес среща. Тя ми наливаше кафе и се преструваше, че ми вярва, въпреки че беше изключително обидена. Но нито веднъж не каза и дума срещу него“, разказва Коен.

Той споделя, че Тръмп му заявил, че тъй като Мелания е източноевропейка, тя няма маниерите и възпитанието на американките. „В тяхната страна за тези неща не се говори. За нея мъжът е Бог и толкова. Тя няма да ме напусне, защото ще е срам за нея и семейството й“, заявил още президентът.

Мелания Тръмп от години търпи изневерите на мъжа си сн. Уикипедия

Мелания Тръмп от години търпи изневерите на мъжа си сн. Уикипедия

Самата Мелания пък търпи стоически изневерите на съпруга си и мълчи за тях не само заради възпитанието си. Както споделя с най-близкия си кръг, като майка няма нещо, което не би направила за сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар