Истината лъсна! Дани Петканов и Алекс Богданска се развеждат след ВИП Брадър (Вижте скандалната договорка)

Гласувайте за статията

Сватбената приказка на Дани Петканов и Алекс Богданска се оказа просто един рейтингов фарс.

От поредната седмична мисия на Големия брат, идеята за сватба между Дани Петканов и Алекс Богданска се превърна в реалност. Двамата положиха подписи на истински свидетелство за брак и станаха законни съпруг и съпруга. Но семейният им живот ще продължи толкова, колкото и пребиваването им в къщата на ВИП Брадър!

До финала на риалитито има още броени дни, а семейство Петканови е сред сигурните финалисти. Именно те успяха да изнесат на гърба си цялата сюжетна линия за Сезона на любовта. Без тях всички е скандали и закани за бой. Но мисията им е добре режисирана и сериозно финансово подплатена. Именно част от нея е била и така изиграна като спонтанна идея за истински брак.

Оказва се, че Алекс Богданска и Дани Петканов са имали предварителна уговорка с продуцентите да се венчаят в Къщата. За да не изглежда всичко прекалено нагласено и да не се разваля идеята, че са се събрали във ВИП Брадър, Големия брат възложи на съквартирантите да ги оженят наужким. После стана и законно за ужас на родителите на двамата.

Но този брачен съюз със сигурност ще се намести сред рекордьорите в родния шоубизнес със своята продължителност. Както са се уговори предварително с продуцентите семейство Петканов ще разтрогнат законния си съюз веднага след излизането си. Дори адвокати, наети от продукцията, вече са се заели да оформят документите, пише hotarena.net.

Дани Петканов и Алекс Богданска скоро отново ще са свободни

Дани Петканов и Алекс Богданска скоро отново ще са свободни

Със сигурност всички страни ще се опитат да потулят тази подробност и разводът да мине без много шум. Интересно какви причини ще бъдат изтъкнати за него… А Дани Петканов и Алекс Богданска със сигурност един ден ще съжаляват на какво са се решили за едните пари!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар