Истината лъсна! Бутонът в Като две капки вода доказано е нагласен (Вижте грандиозния гаф на продукцията)

Гласувайте за статията

Вече е сигурно, че бутонът в Като две капки вода не е на късмет, а е нагласен

Бутонът на късмета в Като две капки вода доказано е нагласен! Истината лъсна на лайфа в понеделник, когато от продукцията сътвориха нечуван гаф, който показа на всички как всъщност се прави уж случайния избор на изпълнители.

Първа пред бутона застана Деси Добрева, на която без да го натиска, се падна Джанет Джаксън. „Ама аз не съм ударила?!”, учуди се певицата и обвини с усмивка Рачков, че й е взел избора. Веднага след нея на ред бе Дичо, на който по аналогичен начин му се падна Сашо Роман. „Аз даже не съм ударил”, възкликна и той подобно на Деси Добрева.

„Колеги, какво става, бе?!”, не издържа Рачков и се обърна с директен въпрос към апаратната, откъдето му обясниха в слушалката, че бутонът е развален.

Като две капки вода

Снимка: Блиц

„Бутонът е развален?! А аз ли да се излагам заради вас тая вечер? Аз какво съм виновен?!”, реагира Рачков с позната усмивка, чудейки се как да замаже гафа. На ред след Дичо пък бе Милко Калайджиев, за когото за всеобща изненада бутона проработи за кратко. И след неговото натискане на монитора се появиха Boney M.

Заради нелепата ситуация точно в края на шоуто, на Рачков и Зуека им бе подшушнато в слушалките да обявят края на изданието, въпреки че голяма част от участниците така не разбраха върху кой образ ще работят тази седмица.

„Новините трябва да започнат, така че другият път Ани Салич ще бъде Мадона. Дами и господа, новините започват, така ще разберем утре какво ще се падне на участниците! Ей такъв лайф няма!”, опита се да замаже положението Рачков. Макар че никога преди не се е случвало да прекъснат избора на участниците, дори и заради новините…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар