Защо ФБР пази китайската вирусоложка, знаеща истината за COVID-19?

Гласувайте за статията

Ян разкри, че вирусът е умишлено пуснат от лабораторията

Властите в Китай издирват под дърво и камък местната вирусоложка Ли-Мен Ян. Причината за това е, че именно тя бе човекът, който разкри скандалната истина за COVID-19.

Междувременно тя даде първото си интервю за европейска телевизия. В него, Ян за пореден път подчерта, че COVID-19 не е толкова вирус, колкото биологично оръжие. От думите й става ясно, че вирусът е разработен от Китай именно с целта да засегне целия свят.

COVID-19

Ян разкри, че вирусът е умишлено пуснат от лабораторията

По испанския канал „Телесинко“, посредством видеоконферентна връзка, Ян посочи, че не я е страх. Тя е решена да разкрие пред света цялата истина за COVID-19 преди да я убият или преди да изчезне безследно.

„Повярвайте ми, този вирус не се е измъкнал по погрешка от лабораторията. Не, китайските власти не са толкова глупави, че да го допуснат. Той е умишлено пуснат в природата като изключително мощно и биологично оръжие, което може да убива в голям мащаб. Имайте предвид, че вирусът се разпространява във въздуха и е устойчив на околната среда“, споделя тя.

Междувременно китайската вирусоложка допълни, че това е една от причините вирусът да не е изчезнал през летните месеци. Припомняме, че редица учени очакваха да се случи именно това, но очакванията им не се оправдаха. Понастоящем Ли-Мен Ян се намира в САЩ, където бива укривана и пазена от ФБР, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар