Истината! Деси Банова призна защо е зарязала бащата на дъщеря си (Плевнелиев ли е причината – Подробности)

Гласувайте за статията

Деси Банова проговори за радялата с бившия си, разделила се с него след смъртта на татко си

Деси Банова – Плевнелиева която очаква дете от експрезидента за първи път публично говори за раздялата с бащата на дъщеря си. Бившата синоптичка признава, че новия й съпруг Росен Плевнелиев няма пръст в провала на връзката й с Ивайло Граховски.

Деси Банова с Ивайло Граховски
Снимка: dir.bg

И докато Росен Плевнелиев бе по-откровен и не скри от обществеността за развода си с Юлиана Деси чак сега си позволява да разкрие какви са били отношенията й с финансиста Иво.

Бременната половинка на бившия държавен глава в интервю пред сп. Ева споделя, че се решава на раздяла с бащата на дъщеричката си Йоанка едва след смъртта на татко си.

Самата тя е дете на разведени родители, но е имала прекалено силна връзка с баща си. А след неговата загуба през 2015 г преосмисля живота си. Разбира, че сме твърде кратко на земята за да живеем с човек, с който отношенията ни са изчерпани.

След като събира смелост да поговори с тогавашната си половинка разбира, че не могат да продължат напред заедно. Така се стига до раздялата с Ивайло след 10 годишна връзка. А сегашния й партньор не е причина да зареже бащата на детето си.

За Росен Деси Банова твърди, че й е дар от Бога. В него се влюбва цялостно, а не защото  само й е симпатичен. Той е мъж, който дава на жената до себе си сигурност и спокойствие.

Снимка: eva.bg

Бременната госпожа Плевнелиева, която преди е обичала да бъде под светлините на прожекторите днес признава, че много й тежи оня нездрав интерес, който се проявява към личния й живот, предават от dir.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар