Истината! Гаджето на Елен Колева я натири заради изневяра: Ти си лека жена! (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Гъркът Андреас изхвърли Елен Колева от дома си

Нов удар на любовния фронт понесе Елен Колева. Според запознати с личния живот на актрисата, не тя, а гръцкото й гадже Андреас е сложил край на връзката им.

Той я прокудил от дома си в Кипър с думите: „Ти си лека жена“, твърдят близки на Елен. Не се знае каква е причината за фаталния край, но имайки предвид палавия нрав на Колева, не е изключена версията за изневяра от нейна страна.

Елен Колева гадже

Снимка: фейсбук

Крахът на връзката настъпва преди няколко седмици. Мачото дори не се появи на рождения ден на актрисата. Елен Колева отпразнува 35 години с шумен купон в София. Празникът бе уважен от куп авери на Елен, но на него не се появи кипърецът Андреас. Това още повече засили слуховете, че двамата вече не са заедно. Всички на купона питаха Елен къде е гаджето й, но тя тактично сменяше темата. Плътно до Колева бе Мариус Куркински. Актьорът е супер близък с Елен. Двамата не спряха да се смеят и забавляват, пише „България Днес“.

Звездата от „Шивачки“ и Андреас бяха заедно повече от две години, но нещата напоследък зациклят. Елен, която живя при любимия си в Кипър, се изнесе от дома му и се върна в България. Първоначално се смята, че актрисата се е върнала за подготовка на проект, но се оказа, че е в страната за постоянно. Според слуховете Елен била шута на любимия си, която искала бебе, но той се дърпал. Е, явно истината е съвсем друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар