Истината! Вижте защо Джудит Красимирова и Мариан Кюрпанов лъжат, че са заедно

Гласувайте за статията

Джудит Красимирова и Мариан Кюрпанов се преструват, че имат връзка

„Кого лъжат? Мариан и Джудит не са във връзка, това са само демонстрации“, разкриха осведомени специално за „Галерия“. Историята между модела Мариан Кюрпанов и дъщерята на колежката му Цеци Красимирова е съшита с бели конци.

Защо го правят, може само да се предполага в случая, но изглежда целта е да се шуми около тях и особено около него, чиято слава в България никаква я няма, коментират още запознати.

Джудит Красимирова и Мариан Кюрпанов

Снимка: ХотАрена

Неслучайно преди години Кюрпанов участва в родното риалити ВИП Брадър, където за първи път се представи на публиката и стана разпознаваем на местна почва. Напоследък той парадира с приятелството си с Цеци. Любовницата на покойния Косьо Самоковеца дълго се кри от медиите, но вече не пропуска и седмица, без да споделя емоциите си в социалните профили.

Порасналата й щерка Джудит е тръгнала по стъпките й с изявите си в манекенството, а вече се замесва и в интриги. Преди месеци тя лъсна с доста съмнително коремче, което стана повод за слухове, че дори е бременна от Кюрпанов.

Каквито и интимни отношения да афишират, това между тях е просто приятелство, а и отдавна се твърди, че Мариан дарява с по-специално внимание своя пол, а не дамите, припомнят слуховете от неговите среди, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар