Истерията на Мегз – театър! Дизайнерката се прави, за да рекламира роклята си (Вижте потресаващото доказателство)

Гласувайте за статията

Мегз вече кара зрителите да се съмняват в истинността дори на нервния й срив!

След всичко, което демонстрира в Къщата, Мегз сякаш повече загуби, отколкото спечели. Амбициозната дизайнерка заяви на всеослушание, че работата е нейният живот и е готова да мине през всичко за своя идеал. Маниакалното й желание да рекламира своите модели й навлече гнева на всички съквартиранти, които й скочиха в един глас не веднъж.

Но в един момент силната Каканашева, на която някои се възхищават, просто рухна! Както тя сама каза, умряла е в шоуто. Нервната й криза предизвика бурни реакции както в Къщата, така и извън нея. Шеф Петров и Джулиана заключиха, че плаща прекалено висока цена за своя успех. А отвън мнозина заподозряха грозен заговор с цел поредна реклама.

За никого не е тайна, че Мегз влезе във ВИП Брадър не само заради хонорара, но и за да рекламира в национален ефир бранда си. След истерията й онази вечер, в страницата на онлайн бутика й се появи една доста изненадваща реклама. Майката на Каканашева се я писала като администратор, така че нищо чудно самата тя да я е качила.

Става дума за колаж със снимки на тръшкащата се в несвяст дизайнерка,

облечена с една от вечерните рокли на своята марка. „Хареса ли ви роклята на Меги? Може да си я купите от тук…“, подканва рекламния слоган всички слисани потребители на социалните мрежи. По-брутална реклама на дрехи със сигурност не са виждали, пише blife.bg.

Появиха се коментари, че е абсолютно ненормално майката на Мегз вместо да се притеснява за нея, да  ходи по свирката отново с името на бранда. Разбира се, може не тя да е публикувала тази антиреклама. „Много НАГЛО и пошло е, да лъжеш хората, да те съжаляват и съчувстват, за да реализираш по-голяма печалба“, беснеят в социалните мрежи.

Мегз наистина е готова на всичко за бизнеса си

Мегз наистина е готова на всичко за бизнеса си

Въпреки прокрадващото се мнение, че всичко е нагласен цирк, истерията на Мегз си изглеждаше съвсем истинска. Имайки се предвид и че не за първи път изпада в подобно състояние, сме склонни да вярваме, че не е нагласено. Но нормален човек не би приел да се прави реклама на фона на подобна случка. Все пак, здравето, а не парите са на първо място… Дано Каканашева все пак го осъзнае!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар