Искри прехвърчат между новия треньор на „Левски“ и Гонзо

Гласувайте за статията

Отборът, на който Бойко Борисов обеща да даде „едно рамо“ бавно, но сигурно започва да се съвзема от некадърното управление

Гонзо е сърдит

Гонзо е сърдит

Новият треньор на „Левски“ Николай Костов вече се е сръфал със спортния директор Георги Иванов – Гонзо. Костов публично метна камъни в градината на началника, като заяви, че е поел отбора в безобразно състояние. Преди това Гонзо се биеше в гърдите, че ще става шампион.

В съблекалнята Николай Костов дал да се разбере, че подготовката досега била пълен провал.

Гонзо съсипал играчите не само физически, но и психически. Дал за пример последния случай със Сьорд Арс, когото директорът изгони да тренира при дечурлигата.

Арс щеше да си стои още там, ако не бе назначението на Костов. Именно той настоял холандецът незабавно да бъде върнат в първия отбор. Арс пък заби двата гола за победата с 3:2 над „Локо“ (Пд). Гонзо вече ръмжал срещу треньора в тесен кръг, казват от „Герена“.

Бившият помощник на Костов в „Металург“ (Донецк) Игор Кулиш предупреди, че двамата с Гонзо няма да мелят брашно дълго време. „Николай има тежък характер, постоянно се цупи. Ще остане в „Левски“ месец, може би най-много до Нова година. Едва ли двамата с Георги Иванов ще се разберат добре. Костов държи на дисциплината. В „Металург“ водеше футболистите заедно на обяд и вечеря, следеше какво ще ядат. Не прави компромиси с никого. Характерът му е несъвместим с този на Гонзо и не очаквам да се задържи дълго“, твърди още Игор Кулиш.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар