Искра Фидосова – най-яката футболна фенка!

Гласувайте за статията

Без грам ирония трябва да си признаем, че Фидоска, както я нарича електората, наистина е яка и сериозна футболна фенка

Искра Фидосова – най-яката футболна фенка!

Искра Фидосова – най-яката футболна фенка!

Най-силната дама в ГЕРБ Искра Фидосова е и най-ревностно пазещата семейството си в сянка. Първата дама на правната комисия и зам.-шеф на управляващите в парламента никога не показва по събития съпруга си, сръбския футболист Томислав Живкович.

Именно на спортния терен Искра Фидосова среща мъжа си. Преди десет години тя е председател на футболния отбор в Монтана.

„Пътувахме на състезание в Сърбия и там срещнах мъжа ми. Видях го на терена и най-много ме заплени усмивката му“, разка ва Фидосова пред колеги. Двамата имат 13-годишен син Франсоа, който учи в Италианския лицей и е кръстен на дядо си Фидос. Цялото семейство на депутатката не пропускат и мачовете на ЦСКА. Фидосова е много горда, че синът й споделя семейната страст и е запален цесекар.

„Само ако е ужасно студено и съм настинала, не съм на стадиона. Тогава синът и съпругът ми викат и заради мен“, отсича Фидосова.

Тя не дава и да се издума за „Левски“ в къщата им, тъй като ЦСКА им е в кръвта. Ако гледат мач по телевизията, съпрузите задължително пият по чаша бира.

Самата Фидосова преди време също е спортувала, признава самата тя.

„Три години съм тренирала волейбол и баскетбол“, признава дамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар