Ирина Шейк храни кокошки на село (Вижте как се забавлява в родината – Снимки)

Гласувайте за статията

Ирина Шейк реши да си отдъхне от майчинството, грижейки се за… кокошки!

Супермоделът Ирина Шейк дари любимия си Брадли Купър с дъщеря преди четири месец и все още се води в отпуск по майчинство. Въпреки че успя да върне предишната си топ форма за отрицателно време, тя предпочита за известно време да акцентира на семейството, а не на кариерата си. Това доказва и начинът, по който е избрала да си почива няколко дни.

Ирина Шейк замени лукса, в който е свикнала да живее, със селска къща. Но това не е обикновена къща, а домът на нейните баби. Едната от тях почина преди четири години и известната й внучка г преживя много тежко. Но сега красавицата се завърна отново там, където се чувства у дома – в Башкирия, Москва.

Супермоделът се връща на родното си място винаги, когато има възможност. Вероятно този път е бил по-специален, защото може би е взела със себе си и дъщеря си Лея. Но пък тя все още е малко за дълги полети, затова е по-вероятно да я е поверила на грижите на баба й.

Самата Ирина Шейк има доста силна връзка със своята баба Нина Коренкова. В нейната компания тя се чувства прекрасно, дори ако извършват дейности, които не прилягат особено на красавица от нейния ранг. Двете дами видимо много се забавляват докато хранят кокошките и събират яйцата, пише slava.bg.

Ирина Шейк обра точките с тези снимки

Ирина Шейк обра точките с тези снимки

А Ирина Шейк може би никога не сме я виждали в по-естествена светлина. Та тя е супермодел, който не се свени да се щракне без грим и прическа, в неглиже облекло, и то в кокошарник. И то с баба си! Това си заслужава адмирации и богата почерпка с пирожки, каквато баба Ирина й е осигурила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар