Ирина Шейк се теши с лукс ваканция в Италия след раздялата с Брадли Купър (Снимки)

Гласувайте за статията

Ирина Шейк се теши с лукс ваканция, Брадли гледа бебето

Докато Брадли Купър гледа дъщеря си Леа в Ню Йорк, Ирина Шейк се теши с лукс ваканция в Италия. Руската манекенка се утешава с майка си на езерото Гарда и по всичко изглежда, че е щастлива там.

Откакто се разделиха през юни, Брадли и Ирина се грижат за дъщеря си по график. Манекенката дори се старае да прекарва част от времето си с бившия си, за да не страда детето от раздялата им.

Актьорът обаче сега получи шанс да е изцяло с наследничката им, като за целта я заведе на ваканция в Дисниленд. А Ирина е с майка си в Италия и то на същото място, където с Брадли прекараха романтична ваканция през 2016 година.

Манекенката сподели много снимки от воаяжа, главно на майка си Олга. Двете решиха наистина да разпуснат по женски и да се забавляват, както те си знаят.

Ирина се радваше на игри с карти и шах, закуски на брега на езерото и спокойни вечери под звездите. Тя очевидно си е взела наистина качествен отпуск от всички и всичко, споделят нейни приятели.

Междувременно стана ясно, че манекенката няма нов мъж в живота си. Напук на спекулациите, че си е намерила мъжко рамо за утеха, Ирина съвсем не планира да се впуска в нова връзка, пише „Дейли мейл“.

„Тя е изцяло отдадена на грижите на дъщеря си Леа. И въобще не мисли за нови запознанства с мъже. Разберете я, току-що излезе от много дълга връзка. Единственото, което я интересува, е момиченцето й. Както и фактът двамата с Брадли да осигурят спокойна и нормална среда за живот на дъщеря им“, разкриват нейни приятели.

Ирина Шейк на ваканция в Италия сн. Инстаграм

Ирина Шейк на ваканция в Италия сн. Инстаграм

Това е и причината Ирина да разпуска с майка си, а не с поредното гадже, без значение, дали е фалшиво или истинско.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар