Ирина Шейк се пусна раздърпана и без грим (Вижте я напълно натурална – Снимки)

Гласувайте за статията

Ирина Шейк лъсна без грим и с дрехи неглиже, топ моделът изглежда перфектно и с раздърпана визия

Ирина Шейк бе щракната в Санта Моника с дъщеричката си Леа няколко дена след като с Брадли Купър бяха в Ню Йорк. Красивата рускиня прекарва всеки свободен миг с малкото си ангелче. Но не и без цял екип от помощници.

Шейк винаги гледа когато има време да не изоставя момиченцето си на бавачката. Тя иска да е грижовна майка и често изпитва вина, че заради натоварения си график е принудена да отсъства от вкъщи.

Снимка: spletnik.ru

Младата майка макар и с раздърпани дрехи и без капка грим изглеждаше възхитително. Тя бе с ултракъси военни панталонки. Които разкриха перфектните й крака. Комбинирала ги бе с подходяща непретенциозна блуза с висока яка и тъмни очила. Косата й бе свита набързо в небрежен кок и по лицето й липсваше всякаква следа от козметика.

Снимка:

Ирина често е споменавала в интервю, че е голяма домошарка и не обича да се конти и гримира. Тоалетите и макиажа оставя за своите професионални изяви по червения килим, предават от spletnik.ru.

Иначе предпочита да ходи напълно натурална и то когато има някаква работа или да разхожда дъщеричката си. В повечето случаи обича да си почива вкъщи и да прекарва спокойни уикенди. Когато може дълго да се къпе във ваната. Да се излежава в леглото и да гледа любимите си предавания по телевизията. Но е много важно да е в компанията на Брадли Купър и сладката си принцеса Леа. Която навърши две годинки.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар