Ирина Шейк се пусна по гащи на улицата в Ню Йорк (Вижте я по-скандална от всякога – Снимки)

Гласувайте за статията

Топ моделът изненада с провокативна визия насред Ню Йорк, по-скандална от на модния подиум

Ирина Шейк се появи в Голяма ябълка в ежедневен, но много ексцентричен външен вид. Супермоделът заложи на суичър от марката 032с и много къси панталонки, които разкриха красивите й крака.

Звездната майка допълни образа си с ботуши със змийски принт и подходяща дамска чанта, в комбинация с тъмни очила. Просто не можеше да остане незабелязана в такъв скандален тоалет и то на улицата в Ню Йорк.

В този вид уличните папараци снимаха красивата рускиня и когато снимките се появиха предизвикаха шумен резонанс сред ползвателите на социалната мрежа.

Ирина Шейк по-провкативна от всякога по улиците на Ню Йорк
Снимки: Инстагарм

Някои от по-моралните бяха смутени от скандалния вид на моделката и коментираха възмутени, че е забравила да си обуе панталона или полата.

Носи бельо, а не къси панталони“, „Изглежда глупаво и забавно“, „Отвратително облекло“, „Обикновено изглежда страхотно, но това изображение изглежда е специално избрано, за да привлече вниманието“, гласят коментарите към фотосите, предават от radiokp.ru.

Други пък я защитават и казват, че каквото й да облече Ирина Шейк е с най-перфектната фигура сред звездите на модния подиум.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар