Ирина Шейк празнува руска Коледа в САЩ (+ Снимки от семейния шопинг)

Ирина Шейк празнува руска Коледа в САЩ (+ Снимки от семейния шопинг)
3 (60%) 1 vote

Ирина Шейк събра родата за Коледа, моделката заедно със сестра си, майка си и племенниците празнуват по руски

Ирина Шейк покани голямото си руско семейство за празниците в Лос Анджелиис. 32 годишната рускиня посрещна майка си, сестра си Татяна и двете й деца в Щатите. Роднините долетяха за да се видят с Ирина, нейната дъщеричка и половинката й Брадли Купър.

Снимка: spletnik.ru

Моделката посвети изцяло свободното си време на близките си. Преди дни тя бе засечена от папараците заедно с Татяна и нейните две деца на селскостопанския пазар в града на ангелите.

Племенницата на Ирина Шейк
Снимка: spletnik.ru

От там красивите рускини напазаруваха за коледната трапеза. На случайните минувачи направи впечатление колко си приличат Ирина сестра й и нейната по-голяма дъщеря. Племенницата на моделката събра погледите на присъстващите, които отбелязаха, че тя може би ще тръгне по-стъпките на известната си леля. Те установиха, че младата девойка има манекенски мерки и е готова за модния подиум.

Снимка: spletnik.ru

Татяна и хубавата млада девойка бяха натоварени с пакети. А Ирина Шейк носеше на ръце малката пакостница Лий. Която в този момент не мислеше да капризничи и чинно чакаше семейството й да приключи с покупките.

След като напазаруваха рускините натовариха покупките на колата и се скриха в нея от камерите на папараците. За шопинга не фермерския пазар Ирина бе избрала удобно облекло от светло жълт пуловер, къса дънкова пола и бели маратонки.

Въпреки, че топ моделът прекарва доста време със семейството си тя усилено работи и за кариерата си. Скоро Шейк стана рекламно лице на  Marc Jacobs Beauty  и вече има нейни снимки в рекламната кампания на марката, предават от spletnik.ru.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар