Ирина Шейк пак прави мили очи на Брадли: Той е страхотен баща! (Събират ли се отново?)

Гласувайте за статията

Ирина Шейк с нов опит да се сдобри с Брадли Купър?

„Той е напълно отдаден баща – не ползва никакви бавачки“. Така Ирина Шейк описва бившия си мъж – Брадли Купър. В последно време двойката все по-често е засичана заедно. И това породи някои слухове, че май пак са заедно.

Въпреки горещата афера с Кание Уест отпреди няколко месеца, Ирина поддържа перфектни отношения с бившия си. Двамата почти непрекъснато ходят на разходки заедно, излизат на вечери, а неведнъж са виждани да се прегръщат, докато малката красавица е на раменете на актьора от „Роди се звезда“.

„Лия беше на почивка с него две седмици, така и не ми се наложи да ги проверявам“, споделя Ирина.

Тя даде обширно интервю за списание Highsnobiety, където накратко коментира слуховете за предполагаемата й връзка с бившия съпруг на Ким Кардашиян, рапъра Кание Уест.

Манекенката не разкри, дали е имала връзка с рапъра Кание Уест, но и не отрече. Единствено отбеляза, че смята, че личният й живот трябва да остане личен.

„Утре ще се носят слухове, че излизам и с портиера. Други ден ще има някой друг… Винаги има нещо в тази област, но аз просто искам да го запазя за себе си“, каза тя.

Ирина обаче е по-отворена, когато става въпрос за бившия си, така че не пести хубавите си думи за Брадли Купър.

„С баща й сме много строги. Когато приключи с храненето си, тя трябва да си вдигне чинията и да каже „благодаря“. И не получава нищо, без да каже „моля“ или „благодаря“, каза Ирина.

Тя добавя, че животът на дъщеря й е много различен от нейния:

„Различно е, тя има толкова много играчки. Аз имах само една кукла и все още я пазя. Руса, със сини очи, голяма руска кукла. Баба ми шиеше дрехи за нея“.

Ирина Шейк и Брадли Купър пак заедно? сн. Инстаграм

Ирина Шейк и Брадли Купър пак заедно? сн. Инстаграм

Що се отнася до бъдещите й планове, Ирина казва, че е възможно в бъдеще да се пробва на кино екрана, но това предстои да го реши.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар