Ирина Шейк окончателно заряза Брадли Купър! (Хубавицата се изнесе и от дома му)

Гласувайте за статията

Ирина Шейк заряза Брадли Купър, изнесе се и от дома му

Ирина Шейк окончателно заряза Брадли Купър. Руският супермодел изхвърли актьора от живота си, след паметното му изпълнение с Лейди Гага на церемонията на наградите „Оскар“ през февруари.

Романтичният дует на двамата изпълнители взриви социалните мрежи и роди куп слухове. В крайна сметка повечето от тях се оказаха оправдани, тъй като четири месеца по-късно, Ирина напусна актьора завинаги.

Манекенката бе спипана от папараци, докато носи огромен куфар към колата си. Ситуацията бе още по-смущаваща и предвид факта, че след това тя се нанесе в собственото си жилище.

Както е известно, Брадли и Ирина са заедно от 2015 година и имат дъщеря – Лея де Сейн. Миналата седмица тримата се разходиха по улиците на Лос Анджелис, като последен опит да загладят кризата в отношенията си.

В крайна сметка обаче руската красавица реши, че не може да понесе факта, че любимият й е изневерил с друга. Ирина преживя веднъж подобно предателство от Роналдо, но с Брадли отказа да си затвори очите. Още повече, че той разкри аферата си с Лейди Гага пред всички.

„Единственото, което ги свързва, е дъщеря им. Ирина предложи просто да си починат известно време един от друг, затова се изнесе. Но пред приятели призна, че в действителност всичко е приключено. И няма да има връщане назад“, разкриват приятели на звездата, пред „Сън“.

След като бе спипана от папараци да изнася куфарите си от дома на актьора, Ирина се отдаде на релакс в местен спа – център. И за разлика от актьора, тя самата изглеждаше в много добро разположение на духа, докато й правеха процедури.

Ирина Шейк заряза Брадли Купър сн. You Tube /  X17onlineVideo

Ирина Шейк заряза Брадли Купър сн. You Tube /
X17onlineVideo

„Брадли още я обича, докато тя приключи с него още в нощта на „Оскарите“. Не знам дали ще се съберат някога отново. Но тя едва ли ще му прости, както правеше с Роналдо“, коментират още хора от обкръжението й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар