Ирина Шейк най-после проговори за раздялата с Брадли Купър (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Ирина Шейк най-после проговори за разрива с Брадли Купър

Ирина Шейк проговори за раздялата с Брадли Купър. За първи път манекенката се съгласи да даде интервю и да разкрие подробности около раздялата им, пише „Слава“.

В емоционално интервю руската красавица говори за отношенията им след края на връзката. Но не споменава какво ги е разделило.

„Личният ми живот ще си остане личен. “Това е човешка типична черта–ако не можеш да го имаш, го искаш още повече. Аз поставям завеса пред вас, вие искате да я дръпнете. Предполагам това е просто любопитство”, казва във връзка с това Ирина.

Тя признава, че решението да се разделят, е било изцяло нейно и не съжалява за това. Двамата запазили приятелските си отношения и след развода, най-вече заради дъщеря им Леа.

Въпреки това руската манекенка признава, че не желае да заблуждава момиченцето им. И смята да бъде себе си пред дъщеря си, а не да я въвежда в някакви заблуди относно раздялата им.

“Дайте ми една причина защо, ако си майка, трябва да носиш по-дълга пола. Защо трябва да се променяш просто защото си родила. Дайте ми една причина за това. Никак не вярвам в това схващане”, казва още Ирина пред Harper’s Bazaar.

Манекенката по никакъв начин не коментира, дали е зарязала Брадли заради друга жена, или има друга причина. Но открито споделя, че отношенията им отдавна са преминали на съвсем друг етап.

Ирина Шейк по-щастлива след раздялата с Брадли Купър сн. Уикипедия

Ирина Шейк по-щастлива след раздялата с Брадли Купър сн. Уикипедия

Двойката изкара заедно малко повече от три години. Ирина дори роди дъщеря на актьора, като се смята, че са се оженили малко преди нейното раждане. За развода си Ирина също не желае да говори, както и за сватбата. Манекенката обаче не крие, че в момента е щастлива. И е много по-спокойна отпреди. А освен това се е отдала на работата и дъщеря си, поради което никак не страда за Брадли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар