Ирина Шейк лъже за новото си гадже? (Лъсна истината за връзката й с модния дизайнер)

Ирина Шейк лъже за новото си гадже? (Лъсна истината за връзката й с модния дизайнер)
1 (20%) 1 vote

Лъсна истината за връзката на Ирина Шейк с Рикардо Тиши, не са двойка, а си правят пиар и дразнят Брадли

Ирина Шейк не показва, че скърби много за бившия си любовник Брадли Купър. Само 5 месеца, след раздялата супер моделът се показа с нов мъж до себе си. Това е шефът на Burberry модният дизайнер Рикардо Тиши, предават от lokalno.mk.

И ако на много от почитателите на изумително красивата рускиня сметнаха, че това е новото й гадже, други подозират, че Шейк лъже за връзката си с него. Скоро Ирина и Рикардо се появиха като двойка на парти по раздаването на наградите за най-добър иноватор в Ню Йорк. И уж го раздаваха като двойка, по-наблюдателните забелязаха, че поведението им не е досущ като на влюбени, а по-скоро като на приятели, които крият общи интереси.

Снимки: Инстаграм

Усмивката на манекенката да не слизаше от лицето й заради Рикардо и двамата се държаха непрекъснато за ръцете. Направи впечатление обаче, че по-скоро позират за пред фотографите.

Говори се, че използват интереса към личния живот на Шейк, който е изключително голям в последно време, за да направят реклама на новата колекция на Тиши. Той избра Ирина за лице на рекламната си кампания и никак не сбърка. Доста хитър ход от негова страна. А и той самият няма нищо напротив да бъде използван, за да натрият носа на Брадли Купър и да го подразнят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар