Ирина Шейк и Брадли Купър на съд (Манекенката лиши актьора от родителски права)

Ирина Шейк и Брадли Купър на съд (Манекенката лиши актьора от родителски права)
5 (100%) 1 vote

Ирина Шейк отне детето от бившия си, спира родителските му права

Ирина Шейк спря да се церемони и заведе дело за отнемане родителските права на Брадли Купър. Тя го лишава от най-милото за него нещо на света. А именно да вижда дъщеря си когато пожелае, въпреки, че се бяха разбрали най-цивилизовано да се грижат и двамата за Леа.

За да стигне до това крайно решение руската манекенка бе предизвикана от актьора. Той се опита да открадне малката тихомълком докато Ирина бе на снимки в друга държава, а за момиченцето се грижеше баба му.

Това преля чашата на търпението на манекенката и Ирина и Брадли жестоко се скараха заради Леа. Явно дългата раздяла се отрази пагубно на предишните им чувства, които напълно се изпариха. Двамата родители нямат намерение да се разберат тихо и мирно и сега ги чака мъчителн и продължителен процес.

Снимка: Гугъл

Скоро Ирина Шейк бе забелязана в съда и от този факт може да се стигне до извода, че красавицата най-накрая ще сложи точка по въпроса с детето. Следващият опит на Брадли Купър да й отмъкне Леа ще е незаконен и той няма да си позволи така арогантно да се разпорежда с живота на дъщеря им.

Според запознати отношенията между бившите отдавна са приключили. А след решението на съда Ирина може да не позволява на хлапето да се вижда с баща си. Което може да се отрази пагубно на крехката му детска психика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар