Ирина Шейк и Брадли Купър на съд заради дъщеря си (Вижте какво ги скара)

Гласувайте за статията

Ирина Шейк и Брадли Купър отиват на съд, не могат да се разберат за попечителството на Леа

Ирина Шейк и Брадли Купър се сдърпаха. Бившите се бяха разбрали да се разделят мирно и тихо без много шум. Искаха да останат приятели заради дъщеричката си. Но именно тя се оказа камъчето, което обърна колата и развали добрите им отношения.

Снимка: Legion-Media

Двамата родители не успяха да се разберат с кого да живее детето им. Ирина Шейк иска Леа да живее с нея в Ню Йорк, а актьорът настоява малката да остане с него в Лос Анджелис. Това направи пропастта между тях още по-голяма, пише изданието Mirror.

Снимка: Legion-Media

Руската моделка категорично отказа да приеме решението на Купър и му заяви, че ще вземе Леа със себе си. Даже ще я води на всичките си пътувания по света.

Седемкратният кандидат за Оскар поиска еднолично попечителство и се закани, че проблемът с Леа ще реши единствено съдът.

След раздялата си с холивудската звезда Ирина се премести с малката си принцеса в Ню Йорк. В къщата, която Брадли бе купил за нея. А той остана в Лос Анджелис в семейното имение. Където живее и неговата майка.

Ирина Шейк заедно с Леа и майка си Олга вчера бе забелязана на разходка. Тя изглеждаше перфектно както винаги с черната си блузка, късите дънкови панталонки и белите си маратонки, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар