Ирина Шейк и Брадли Купър влюбени като тийнейджъри (Вижте ги на романтична вечеря – Снимки)

Гласувайте за статията

Ирина Шейк и Брадли се държат като тийнейджъри, двамата са по влюбени от всякога

Ирина Шейк и Брадли Купър за сетен път показаха, че нямат проблеми във връзката си. След слуховете за любовна афера между половинката на топ модела и Лейди Гага двойката демонстрира, че никак не им пука какво говорят за тях.

Снимка: irinashayksdaily

Брадли и Ирина бяха засечени на романтична вечеря в Санта Моника. С държанието си те опровергаха всичките клюки и показаха, че все още са много влюбени.

Снимка: irinashayksdaily

Папараците снимаха известната двойка на излизане от ресторант по сред нощ. Те се върнаха в къщи с колата си след късна вечеря. Родителите на двегодишната си дъщеричка се държаха за ръце и бяха погълнат от разговор по между си.

Снимка: irinashayksdaily

Актьорът бе облечен със спортен червен суитшърт, сиви джинси и бейзболна шапка. А Ирина бе със светло бежово  палто отгоре и голяма чанта на Burberry в кафяво.

Снимка: irinashayksdaily

Чаровната двойка бе оставила дъщеря си на грижите на бавачка и отделиха време само за себе си. Иначе като отговорни родители те не пропускат да водят Леа с тях. Но само на дневни разходки. Така често дават повод на феновете си да им се възхищават, предават от spletnik.ru. В медиите често излизат снимки. На които се вижда, че семейството им е здраво и сплотено. Макар все още да не са сключили брак.

Феновете им нямат търпение да видят Ирина Шейк като булка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар