Ирина Шейк заряза Брадли заради аферата му с Лейди Гага (Вижте как се издаде)

Ирина Шейк отсвири Брадли Купър, аферата му с Лейди Гага й дойде в повече

Ирина Шейк се завърна към ежедневието си на майка след като гръмна скандала с Брадли Купър и Лейди Гага на връчването на Оскарите.

Макар топ моделът да се държа сякаш не й пука от химията между бащата на детето й и певицата тя явно е размислила и се появи в Лос Анджелис сама с  дъщеричката си на разходка. Ирина заведе Леа в детски център. Където освен, че малката може да играе занимават децата и с творчески задачи.

Снимка: ru.hellomagazine.com

Учудващ бе факта, че таткото липсваше. Брадли Купър може да е бил зает, но в повечето случаи придружава любимите си жени. Този път обаче компания на манекенката правеше единствено бавачката на хлапето.

Снимка: ru.hellomagazine.com

В обществеността вече все повече говори за семейни противоречия между рускинята и актьора. Дуета на Брадли с Лейди Гага предизвика бурна реакция заради химията между двамата на сцената. Почитателите им започнаха да се питат дали тези двамата не са преспали вече заедно?

Дори бившата съпруга на Брадли Купър направи многозначителен коментар като на този въпрос отговори в едно загадъчно „Ха!” Което бе изтълкувано като потвърждение, предават от ru.hellomagazine.com.

Освен това Ирина Шейк още преди церемонията по раздаването на наградите „Оскар” е блокирала профила на Лейди Гага в социалните мрежи. И въпреки, че показа приятелски отношения с певицата няма да прости на Брадли, че флиртува пред  нейните очи и пред погледите на цял свят с друга.

Според мълвата Ирина и Гага не могат да се гледат и са във вражда заради Купър.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.