Ирина Тенчева унижи Иван: Той е шут, предпочитах Андрей! (Още признания)

Ирина Тенчева унижи Иван: Той е шут, предпочитах Андрей! (Още признания)
4 (80%) 1 vote

Иван Христов също е видял не само добрата страна на Ирина Тенчева.

Ирина Тенчева днес вече тотално е скъсала със станалото нарицателно прозвище „отчаяна съпруга“ и се подвизава като перфектна любима, майка и домакиня. Въпреки всички критики, които отнесе, защото открадна мъжа на колежката си Вихра Петрова, ВИП брадър-ката показва завидно самочувствие и се държи, сякаш е спечелила война и напълно си е заслужила „трофея“ в лицето на Иван.

В момента двамата са в пряка телевизионна война, защото Христов краде от аудиторията на Големия брат със своя формат „Фермата“, а Ирина Тенчева помпа рейтинга на ВИП-овете с острия си език. Оказва се, обаче, че това не е първият път, в който двамата влизат в задочен спор. Бившата тв водеща наскоро призна, че преди да започне да работи за“опосумите“, те са й били всичко друго, но не и приятни, а камо ли да ги е приемала като мъже.

Надали Иван подозира какво безразличие и направо неприязън е изпитвала настоящата му любима Ирина Тенчева към него преди години. Двамата се познават почти цял живот – учили са в едно и също училище, после съдбата ги е срещнала и във Факултета по журналистика. Постепенно тя започва да се развива в сферата на ПР-а и не веднъж кани двамата продуценти на благотворителни събития, които организира, пише retro.bg.

За онези времена „отчаяната съпруга“ си спомня, че въобще не приема и симпатизира на работата на Иван и Андрей, защото смята, че са влизали в ролята на телевизионни шутове, а тя тогава се е занимавала с много по-сериозни дейности. Дори не крие, че си е била по-близка с Андрей, а с настоящия си любим въобще не е контактувала, освен ако не е належащо.

Иван не винаги е бил принц в очите на Ирина Тенчева

Иван не винаги е бил принц в очите на Ирина Тенчева

И така, няколко години по-късно, Ирина Тенчева получава предложение да работи за тях, което леко неуверено приема. Изведнъж за нея идва сляпата неделя и както приема Иван за по-малък от нея, незрял и доста несериозен, така повежда жестока битка и го печели то доскорошната си приятелка Вихра, за което не крие, че е платила убийствена цена.

Днес обаче животът им изглежда като приказка

Днес обаче животът им изглежда като приказка

А в тази приказка децата да искаш!

А в тази приказка децата да искаш!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Ирина Тенчева унижи Иван: Той е шут, предпочитах Андрей! (Още признания)”

 1. ?

  окт. 31. 2016

  О, тя сигурно е била принцеса преди. само, че принцесите се влюбват в принцове и не мачкат чаршафите на всичките си работодатели. ПР на Васил Божков, който я изхвърли от работа за „кадърност и добър стил“ Парцал си беше и парцал ще си остане. Това е жена , която не може да се задоволи с един мъж. Манията и за величие, богатства и слава я тласкат към нови и нови приключения. Тя е просто боен мозък не осъзнаващ проблемите и същността на характера си. Колкото и да се мъчите да я изкарате невинна, добра, вся и все- тя си е боклук!

  Reply to this comment
 2. Zlatena

  окт. 31. 2016

  Урина Тенчева- Ирина е определена от продуцентите за победител в вип брадър 2016

  Reply to this comment

Добавете коментар