Ирина Тенчева прави йога с бебе Самуил (Умилително фото с порасналия сладур)

Гласувайте за статията

Ирина Тенчева се похвали как съвместява полезното с приятното.

Ирина Тенчева не случайно се слави с приза „Най-добрата майка“. Тя се грижи за своята мини детска градина и в дома й с Иван често е пълна лудница. А друг път пък намира време за релаксиращи упражнения за душата и тялото. За изненада на всички, в тях на добра воля се включва и най-малкото попълнение в отбора – бебе Самуил.

След два месеца той ще стане на две години, но вече видимо попива от навиците на майка си. Ирина Тенчева постна снимки на двамата, на които тя се разтяга, а той се опитва да я имитира. Тези упражнения тя е нарекла „йога за начинаещи“, но си признава, че бебе Самиул доста е вдигнал нивото. Това е и първото му фото от доста време насам.

Покрай участието си във „ВИП Брадър“ жената на Иван си навлече куп критики, че всъщност не е толкова добър родител, за колкото се представя. Това явно я е накарало леко да се капсулира, поне докато отмине големия шум. А сега отново Ирина Тенчева ни прави свидетели на забавни моменти от семейния й живот.

Затова и снимката с йога позите предизвика голям интерес. Малкия Самуил доста е пораснал и става все по-голям сладур, а видимо пълзенето по памперс вкъщи му е любимото занимание. Поне си има братя и сестри да го пазят! На друго фото от началото на месеца многолюдното семейство се събра за традиционен семеен портрет.

Ирина Тенчева тренира със Самуил

Ирина Тенчева тренира със Самуил

Той е поредното доказателство, че в дома на отчаяната съпруга е една малка, сладка, лудница. Добре че и другите деца не са хлътнали по йогата, че ще трябва да си обзаведат цял салон специално за целта. А междувременно Ирина Тенчева продължава да търси и намира вътрешния си покой по хиляди различни начини.

Много са, щастливи са

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Ирина Тенчева прави йога с бебе Самуил (Умилително фото с порасналия сладур)”

 1. ““

  ян. 24. 2017

  Позьорка! Много противна, долна и манипулативна жена!

  Reply to this comment
 2. Танко

  ян. 31. 2017

  Хайде разкарайте я тази противната Ирина. Ляга си с женени мъже и се прави на почтенна. Тя е една повлекана. Повече не искаме да чуваме за Ирина. Тя е аморална, пропаднала повлекана, ляга си с богати мъже за пари. Дано да докара Иван до просешка тояга, че да му дойде акъла на този тъпанар.

  Reply to this comment

Добавете коментар