Ирина Тенчева получи модна плесница от Евгени Минчев (Вижте с кого я сравни)

Гласувайте за статията

Ирина Тенчева получи публичен моден шамар, Лорда я сравни с Уилма от анимацията Флинстоун

Майката на Къщата Ирина Тенчева бе гилотинирана от най-висшия представител на модната полиция Евгени Минчев. В своята седмична рубрика лорда не й прости модните прегрешения, които съквартирантката допусна.

Дали случайно или не и на майката на нацията и на майката на Къщата в последно време хич не им върви. При участничката във ВИП Брадър стремежа й да се наложи като домоуправител и напъните й да научи съквартирантите да хигиенни навици като малки деца й изиграха лоша шега. Според Минчев тя все повече започваше да прилича жена тръгнала или връщаща се от пазар, предават от лидера в светските новини  hotarena.net.Ирина Тенчева

Модния полицай отбеляза, че и извън ограниченията на Големия брат Тенчева прави модни гафове. На снимката станала повод за критиките на светския лъв се вижда как майката на Къщата е избрала тоалет в карминено червено досущ в стила на Кармен. Само дето Ирина си е окичила на врата набиващо се на очи пластмасово бижу. Което според Минчев е сякаш изработена от синджирчета, които се ползват за тоалетните казанчета. Ама от онова старото време.

Под гилотината му попадна и прическата на звездата от ВИП Брадър. Приличала на избеляла от слънцето фасада. Или по-скоро Тенчева е станала копие на Уилма Флинстоун с тази анимационна прическа. Даже лакът й за нокти сякаш бил нанесен от динозавъра Дино. Когато не е бил в добро настроение.

Минчев алармира, че красотата на Ирина е в опасност. С тези нейни модни прегрешения. Този сезон  риалити формата донесе на Тенчева голямо неодобрение от зрителите. Вместо да я харесат те я определиха като най-мразената и ненавиждана звезда в юбилейното издание на ВИП Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар