Ирина Тенчева показа ресторанта си (Вижте в какъв уют посреща гости – Снимки)

Ирина Тенчева показа ресторанта си (Вижте в какъв уют посреща гости – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Половинката на Иван магьосница в кухнята, превърна ресторанта си в истински дом

Ирина Тенчева тази седмица бе участничка в кулинарното шоу „Черешката на тортата”. Любимата на Иван Христов покани гостите си не в дома си, а в собственото си ресторантче, което откри преди малко повече от две годни.

Ирина откри кокетното заведението за хранене, което не е претенциозно, но създава усещане за градски уют и топлина, където можеш да си починеш на спокойствие и е истински оазис насред лудницата в София.

Ресторантчето й носи името Irituali, което е комбинация от Ирина и ритуал. Бизнесдамата е обединила в едно и влечението си към кулинарията и своите пристрастия към литература, приложни изкуства и духовни ритуали.

Салонът където посреща гостите си лично не е особено голям. Предвиден е за 25 човека. За подредбата му Тенчева се доверила на дизайнерката Миглена Стумбова, която й помага й и дава съвети кое къде да сложи.

Снимки: v box 7

Интересна е кухнята й, която също не е голяма, има най-необходимото за да развива бизнеса си. На една от стените Ирина е поставила на видно място портрети на любимите си баби, които били много различни. От едната научила да живее бавно и спокойно, а от другата, на която е кръстена наследила умението да посреща гости

Снимки: v box 7

Менюто, което представи половинката на Иван е достойно за пет звездно заведение на „Мишлен”. Тя ги гости с няколко разядки и предястия, в които бе включила сезонни продукти и топли питки собствено производство. Основното й бе риба „фагри” със зеленчуци. А Черешката на тортата бе десерта каноли с лимонов мус, по рецепта на баба й.

.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар