Ирина Тенчева крещи като обезумяла по Иван на улицата (Вижте цирка)

Гласувайте за статията

Ирина Тенчева спретна луд скандал на своя Иван насред улицата.

Напоследък шумно коментираната двойка на Ирина Тенчева и продуцента Иван Христов се скри от медийния интерес. Покрай делото, на което Жоро Игнатов осъди Опосума за крупна сума, Отчаяната съпруга дори изтри профила си в социалните мрежи. Явно от тогава насам отношенията между влюбените са се обтегнали доста. А може би има и друга причина за бурята в рая…

Причината може и да не разберем, но последствията от нея са повече от явни. Принципно, Ирина Тенчева и Иван се стремят да се държат на положение на публично места. Те дори създават заблудата, че имат спокойна и хармонична връзка. Какво точно става в дома им, си остава само между тях. Но явно вече ситуацията не е никак розова, щом уравновесената Ирина си изпуска нервите насред улицата.

Тези дни светската двойка бе забелязана в столицата в доста непривична за тях ситуация. В един от почивните дни те решават да обядват не в домашни условия, а в тузарско столично заведение. По пътя до него, обаче, със сигурност и двамата са загубили апетита си. Ирина Тенчева огласи целия квартал с крясъците си!

В комбинация с тях не се мина и без злобни погледи, нервно артикулиране и всички други знаци на тялото, които говорят за непреодолим гняв. Докато бившата тв водеща изля всичко, което й се е насъбрало, върху своя любим, минувачите ги гледали с отворена уста, а той дума не продумал, пише hotarena.net.

Иван е успял да вбеси Ирина Тенчева до краен предел

Иван е успял да вбеси Ирина Тенчева до краен предел

Явно Иван се чувства виновен и няма очи да се опълчи на гнева на Ирина Тенчева. Любопитно какъв негов гаф е успял да изкара спокойната блондинка извън кожата й… Тя дори е забравила, че излизат сред хора и е облечена по домашно. А облеклото й показва ясно, че се е поналяла от кръста надолу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар